Kiinteä toimitus 4,95€

Nopeat toimitukset

Jopa 12 kuukauden takuu

Seuraa paketteja Asiakaspalvelu Omat sivut
Valittu laite: Vaihda laite täällä

Kiinteä toimitus 4,95€

Nopeat toimitukset

Jopa 12 kuukauden takuu

Pikalaturi, hyvä vai huono?

 Pikalatain on todella salamyhkäinen juttu, josta monilla meistä ei oikein ole tietoa. Se, että se lataa puhelimen vähän nopeammin, puhuu jo puolestaan, mutta miten se oikeasti toimii? Onko se hyvä asia puhelimellesi? Ja mikä pikalaturi sopii parhaiten juuri sinun puhelimellesi?  Täältä löydät kaikki kännykän pikalaturi.

  • Lataa 50% akusta 30 minuutissa
  • Voi käyttää eri malleihin ilman, että puhelin vahingoittuu

 

Selvitetäänpä pikalaturin käsite!

Suurin osa tavallisista älypuhelimille tarkoitetuista latureista toimivat samalla tavalla. Jos aloitamme tavallisesta iPhone -laturista, lähettää se sähköä 5 voltin ja 1 ampeerin teholla. 5 kertaa 1 antaa meille 5 watin tehon watteina mitattuna. Muutama vuosi sitten tämä oli aivan riittävä teho älypuhelimen akun lataamiseen, mutta nykyään useimmat puhelimet on varustettu todella tehokkaalla akulla, jonka lataaminen kestää kauemmin. Matkapuhelimen akun latautumisen odotteleminen monta tuntia ei houkuttele ketään ja näin syntyi tarve parantaa lataustekniikkaa - syntyi Pikalaturi!

Miten pikalaturi toimii?

Vaikka pikalataustekniikoita on olemassa monenlaisia, perusajatus on sama: Toimittaa akkuun mahdollisimman paljon energiaa mahdollisimman lyhyessä ajassa! Tämä tehdään yksinkertaistamalla joko nostamalla jännitettä virtalähteessä tai / ja lisäämällä virtalähdettä. Näin akku latautuu nopeammin. Voila, olemme luoneet pikalaturin!

Pikalaturi, hyvä vai huono?

Kuumana käyvä keskustelun aihe pikalatureita koskien on se, onko pikalataustekniikka haitallista akulle/puhelimelle. Vastaus tähän kysymykseen on sekä kyllä että ei.

Kaikissa ladattavissa matkapuhelinten akuissa on niin sanottuja lataussyklejä. Tämä tarkoittaa sitä, että akku voidaan ladata täyteen vain X kertaa ennen kuin se alkaa menettää virtaa. Matkapuhelimen akulla on yleensä 500 sykliä, täydellinen lataaminen ja purkaminen ennen kapasiteetin menettämistä. Jotain, joka voi vähentää akun latauskertojen määrää, ovat ulkoiset vaikutukset, kuten korkea kuumuus, kosteus ja täydellinen purkautuminen. Kun lataat puhelimesi nopeasti, akku lämpenee hieman normaalia latausta Enemmän. Pitkällä aikavälillä tämä voi aiheuttaa akkuvirran menetystä.

Jos käytät pikalataustoimintoa liikaa, se voi pitkällä aikavälillä johtaa akun kapasiteetin heikkenemiseen. Jos kuitenkin käytät pikalataustoimintoa aiotulla tavalla, silloin tällöin, kun haluat nopeasti virtaa puhelimesi akkuun, se ei vahingoita puhelintasi.

Vinkkejä pikalataamiseen parhaalla tavalla

  • Vältä puhelimen pikalatausta yön aikana tai silloin kun se ei ole pakollista
  • Pidä akun tasoa välillä 20 ja 90%
  • Käytä latausten välillä Virtapankkia estääksesi akun tyhjenemisen
  • Vältä puhelimen lataamista sängyssä tai paikoissa, joissa on korkea lämpö

 

Paras pikalaturi Älypuhelimellesi

Jos haluat saada nopeimman mahdollisen latauksen tietylle puhelimellesi, voit valita edullisesti laturin samalta valmistajalta kuin puhelimesi. Näin tiedät, että puhelin on täysin yhteensopiva laturin kanssa ja että se pystyy täyttämään latauksen juuri niin kuin on tarkoitettu! Jos käytät pikalaturia, joka ei ole yhteensopiva puhelimesi kanssa, siitä ei ole haittaa. Ainoa mitä voi käydä, on se, että puhelin latautuu vähän hitaammin.

iPhone -pikalaturi

IPhonen pikalataamiseen tarvitaan USB-C-seinälaturi ja USB-C-Lightning-kaapeli. USB-C PD -virtasovitin tarvitsee vähintään 18 W, 29 W, 30 W, 61 W tai 87 W: n akun, jotta akku voidaan ladata nopeasti 50%: iin alle 30 minuutissaDeltaco 65W Laturi, USB-C PD, seinälaturi pikalatauksella on täydellinen, kun haluat ladata pikaisesti iPhone 8 -puhelimesi tai myöhemmän mallin!

Yhteensopivuus pikalatauksen kanssa: iPhone 13, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Mini, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus

Samsung -pikalaturi

Samsungin pikalataustekniikka on nimeltään Adaptive Fast Charging. Saat parhaan vaikutuksen, kun pikalataat Samsung -puhelimesi valitsemalla edullisesti Samsungin oman pikalaturin Samsung PD 45W USB-C Seinälaturi - Musta

Yhteensopivuus pikalatauksen kanssa: Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9+, Samsung Note 10, Samsung Note 10 plus, Samsung Note 9, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S8 Note (Samsung Note 8), Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 +, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy Note Edge

Huawei -pikalaturi

Huaweilla on oma pikalataustekniikka nimeltä SuperCharge. Saadaksesi parhaan pikalatauksen Huawei -puhelimellesi, voit valita Huawei CP404 SuperCharge 22.5W USB-C pikalaturin tai Huawei CP110Q Quick 18W 10000mAh virtapankki

Yhteensopivuus pikalatauksen kanssa: Huawei P40, Huawei P30, Huawei P30 Pro, Huawei Mate 20 Pro, Huawei Mate 20 RS, Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 X, Huawei P20, Huawei P20 Pro, P10, Huawei P10 Pro, Huawei Mate10/9

 

Onnea pikalataamiseen!!

//Tove, Tekniikkaosat

Tuotevinkkejä

Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt evästeet. Lue lisää meidän tietosuojakäytäntö.