Kiinteä toimitus 4,95€

Nopeat toimitukset

14 päivän avoin kauppa

Valittu laite: Vaihda laite täällä

Kiinteä toimitus 4,95€

Nopeat toimitukset

14 päivän avoin kauppa

Tekniikkaosat alennuskoodi

Etsitkö alennuskoodeja sivulle tekniikkaosat.fi?

Meillä tuotteidemme hinnat ovat aina alhaisia, mutta silloin tällöin, meillä on tarjolla yksi jos toinenkin alennuskoodi. Silloin nämä alennuskoodit löytyvät täältä:

 

 

Ole hyvä, 5 % alennus koko ostoksestasi

Täytä kassalla alennuskoodi QWS8!9L

Jos haluat olla varma, että saat ensimmäisenäalennuskoodimme, käytä tilaisuuttasi tilata Tekniikkaosien uutiskirje. Alennuskoodien lisäksi saat viikoittain vinkkejä ja niksejä, mahtavia tarjouksia erittäin alennetuilla tuotteilla ja, kuten sanottua, yhden jos toisenkin alennuskoodin, jota voit käyttää osoitteessa tekniikkaosat.fi


 Ajankohtaisia tekniikkaosat alennuskoodeja ja kampanjoita lokakuussa 202125 % suosituimmista kaapeleista ja latureista
- alennuskoodia ei vaadita

Meillä on koko lokakuun ajan kampanja parhaiten myydyistä kaapeleista ja latureista. Käytä tilaisuutta löytääksesi uusi matkapuhelinlaturi tai seinälaturi erityisen hyvään hintaan 25 % alennuksella!
Klikkaa tästä päästäksesi hinta-alennettuihin kaapeleihin ja latureihin

Voimassa lokakuussa 2021


 

Osta 3 maksa 2 kampanja Älykäs Koti -tuotteista
- Alennuskoodia ei vaadita

Lokakuun ajan tarjoamme osta 3 maksa 2 kampanjan kaikkein suosituimmista Älykäs Koti -tuotteistamme. Käytä tilaisuutesi tehdäksesi kodistasi älykkäämmän, turvallisemman ja energiatehokkaamman SiGN Smart Home -tuotteilla. Täältä löydät kaikki Älykäs Koti -tuotteet, jotka ovat mukana kolme kahden hinnalla kampanjassa.

Täältä löydät oppaan, jossa on ehdotuksia siitä, miten voit yhdistää Älykäs Koti- tuotteitasi.

Voimassa syyskuun 2021
Täältä löydät kaikki ajankohtaiset tekniikkaosat alennuskoodit ja kampnajat. Tekniikkosat sivustoleta ostat aina mobiilitarvikkeita ja varaosia todella alhaiseen hintaan,ja me pyrimme aina tarjoamaan markkinoiden alhaisimmat hinnat.

Erilaiset alennuskategoriamme
Tilaa uutiskirjeemme, niin et koskaan menetä alennuskoodeja ja mahtavia tarjouksia!


Tekniikkaosien ilmainen toimitus
Meillä on säännöllisin väliajoin kampanjoita, joihin sisältyy ilmainen toimitus. Sitten voit käyttää tilaisuutta tehdä paljon ostoksia maksamatta penniäkään niiden lähetyksestä. Pidä silmällä tätä sivua tai uutiskirjeitämme, jotta et menetä tilaisuutta ostaa tekniikkaosat -sivustolta ilmaisella toimituksella.


Tekniikkaosat kolme kahden hinnalla
Osta kolme tuotetta, mutta maksa vain kahdesta. Täydellistä silloin kun sinun tarvitsee ostaa useampi tuotteita samalla kertaa! Käytä tilaisuutesi ostaaksesi näytönsuojan, kuoren tai laturin samalla kertaa.


Tekniikkaosat 10%, 20% tai 50 % alennus?
Tee ostoksia todella hyvällä alennuskoodilla!


Muista tämä
Voit käyttää vain yhtä Tekniikkaosat alennuskoodia per ostos. Tuotteet, joiden hinta on jo alennettu, ovat poissuljettuja prosenttialennuskoodeista.

Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt evästeet. Lue lisää meidän tietosuojakäytäntö.