• Kiinteä toimitus: 4,95 €
Item 1 of 3

Pidennetty avoin kauppa 31. tammikuuta asti 2024 🎁

(3)

Apple AirPods Pro 2nd Gen 2022 MagSafe latauskotelolla - Valkoinen

0%
269,00 € 269,90 €
Varastossa, heti valmis toimitettavaksi
  • Kiinteä toimitus: 4,95 € Kiinteä toimitus: 4,95 €
  • Jopa 12 kuukauden takuu Jopa 12 kuukauden takuu
  • Nopeat toimitukset Nopeat toimitukset

Kuvaus

-

Apple AirPods Pro 2nd Gen 2022 Magsafe Kotelolla - Valkoinen

HUOM! Alennuskoodit eivät koske tätä tuotetta!

Apple AirPods Pro 2nd Gen 2022. sukupolvi on vihdoin täällä aidoilla langattomilla kuulokkeilla, joissa on uraauurtavia teknologioita, kuten Adaptive Transparency ja Personalized Spatial Audio. Yhdessä MagSafe-latauskotelon kanssa saat jopa 30 tuntia poikkeuksellista äänenlaatua..

Adaptiv transparens

Uuden Adaptive Transparency -tilan avulla voit nauttia musiikista ja samalla minimoida ympäröivien äänekkäiden äänien voimakkuuden. Adaptive Transparency säätää kovien ulkoäänien voimakkuutta 48 000 kertaa sekunnissa, jotta voit nauttia musiikistasi.

Personalized Spatial Audio

Uppoudu ääneen Personalized Spatial Audio -ominaisuuden ansiosta. Dynaaminen päänseuranta sijoittaa äänen ympäröivään tilaan juuri niin kuin haluat. Se toimii iPhonen TrueDepth-kameran kanssa luodakseen mukautetun ääniprofiilin pääsi muodon perusteella.

True Wireless + MagSafe

AirPods Pro tarjoaa laadukasta ääntä ilman yhtä ainoaa kaapelia kuulokkeiden ja laitteen välillä, mikä luo todellisen vapauden ja joustavuuden tunteen. AirPods Prossa on nyt uusi H2-siru, joka toimii räätälöityjen ohjainten ja vahvistimien kanssa tuottaakseen uskomattoman terävän ja tasaisen kuuntelukokemuksen. MagSafe-latauskotelo on suunniteltu uudelleen, ja se sisältää nyt U1-sirun, joten se on uskomattoman helppo paikantaa Precision Finding -toiminnolla. Voit myös löytää latauskotelosi soittamalla äänen sen sisäänrakennetuista kaiuttimista. Siinä on myös silmukka, jolla sen voi kiinnittää reppuun.

ANC - Aktiivinen Melunvaimennus

Toisen sukupolven AirPods Pro 2nd Gen 2022 tarjoaa kaksi kertaa enemmän aktiivista melunvaimennusta kuin aiemmat, joten ulkoiset äänet eivät häiritse sinua, kun kuuntelet musiikkia. Melua vaimentavat mikrofonit ja takaosan tuuletusaukko on suunniteltu havaitsemaan tuleva ääni ja yhdessä poistamaan melu ennen kuin se saavuttaa korvasi. Mikään ei häiritse sinua, kun kuuntelet suosikkiartistejasi, kiitos uuden ohjaimen ja parannettujen akustisten algoritmien, jotka työskentelevät hellittämättä antaakseen sinulle kaikkein upeimman äänikokemuksen.

Siri ja Kosketusohjaus

Käytä Sirille annettavia äänikomentoja toiston hallintaan, säädä äänenvoimakkuutta, tarkista AirPods Pron akun kesto tai pyydä virtuaaliavustajalta hyödyllisiä neuvoja ja tietoja - sääennusteesta kartalla näkyviin suuntiin tai päivän aikatauluun. Ääntä tunnistavat mikrofonit ja säteenmuodostustekniikka takaavat kristallinkirkkaan puheentunnistuksen, eikä sinun tarvitse edes ottaa iPhonea taskustasi. Hallitse AirPodeja helposti kosketusohjauksella. Säädä äänenvoimakkuutta pyyhkäisemällä ylös- tai alaspäin tai paina painiketta toistaaksesi ja keskeyttääksesi musiikin tai vastataksesi puheluihin ja lopettaaksesi ne. Paina ja pidä painettuna vaihtaaksesi aktiivisen melunvaimennuksen ja mukautuvan läpinäkyvyyden välillä.

Akku ja IPX4

Täyteen ladattuina AirPods Pro 2nd Gen 2022 akun kesto on jopa 6 tuntia, mikä on melkoinen saavutus niiden pieneen kokoon nähden. Mukana toimitettava MagSafe-latauskotelo lataa AirPods Pro 2nd Gen 2022 useita kertoja, jolloin kuunteluaika on yhteensä jopa 30 tuntia. Voit ladata MagSafe-kotelon Apple Watch- tai MagSafe-laturilla, Lightning-liittimellä tai Qi-sertifioidulla laturilla. AirPods Pro 2 auttaa sinua kovimmissakin treeneissä, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että kuulokkeet tai MagSafe-latauskotelo kastuvat IPX4-luokan hien- ja vedenkestävyyden ansiosta.

Ominaisuudet:

  • Sopii laitteille: iPhone, iPad, Apple Watch, MacBook, Apple TV, joissa on viimeisin iOS-versio
  • Akun kesto: Jopa 6h (30h yhteensä latauskotelon kanssa)
  • Latausportti: Lightning
  • Hien-/Vedenkestävyys: Kyllä, IPX4
  • Ääniohjaus: Siri
  • Väri: Valkoinen
  • Merkki: Apple

Pakkauksen sisältö:

AirPods Pro 2. sukupolvi 2022, MagSafe-latauskotelo, USB-C-liitäntäkaapeli, silikonikorvatulpat (4 eri kokoa), käyttöohjeet

Arvostelut

(3) +
A
Anders
2023-11-19
2023-05-26
S
Syed
2022-11-13
product.name
0%
269,00 € 269,90 €

Apple AirPods Pro 2nd Gen 2022 MagSafe latauskotelolla - Valkoinen