• Kiinteä toimitus: 4,95 €
Item 1 of 3

Etsitkö alennuskoodeja sivulle tekniikkaosat.fi?

Meillä tuotteidemme hinnat ovat aina alhaisia, mutta silloin tällöin, meillä on tarjolla yksi jos toinenkin alennuskoodi. Silloin nämä alennuskoodit löytyvät täältä:

 

 

Ole hyvä, 5 % alennus koko ostoksestasi

Täytä kassalla alennuskoodi QWS8!9L

Jos haluat olla varma, että saat ensimmäisenäalennuskoodimme, käytä tilaisuuttasi tilata Tekniikkaosien uutiskirje. Alennuskoodien lisäksi saat viikoittain vinkkejä ja niksejä, mahtavia tarjouksia erittäin alennetuilla tuotteilla ja, kuten sanottua, yhden jos toisenkin alennuskoodin, jota voit käyttää osoitteessa tekniikkaosat.fi

 


 

Erilaiset alennuskategoriamme

Tilaa uutiskirjeemme, niin et koskaan menetä alennuskoodeja ja mahtavia tarjouksia!

Tekniikkaosien ilmainen toimitus

Meillä on säännöllisin väliajoin kampanjoita, joihin sisältyy ilmainen toimitus. Sitten voit käyttää tilaisuutta tehdä paljon ostoksia maksamatta penniäkään niiden lähetyksestä. Pidä silmällä tätä sivua tai uutiskirjeitämme, jotta et menetä tilaisuutta ostaa tekniikkaosat -sivustolta ilmaisella toimituksella.

Tekniikkaosat 3 for 2 (kaksi kolmen hinnalla)

Osta kolme tuotetta, mutta maksa vain kahdesta. Täydellistä silloin kun sinun tarvitsee ostaa useampi tuotteita samalla kertaa! Käytä tilaisuutesi ostaaksesi näytönsuojan, kuoren tai laturin samalla kertaa.

Tekniikkaosat 10%, 20% tai 50 % alennus?

Tee ostoksia todella hyvällä alennuskoodilla!

Muista tämä
Voit käyttää vain yhtä Tekniikkaosat alennuskoodia per ostos. Tuotteet, joiden hinta on jo alennettu, ovat poissuljettuja prosenttialennuskoodeista.

Kiitos, että teet ostoksia tekniikkaosat.fi -sivustolla!