Kiinteä toimitus 4,95€

Nopeat toimitukset

Jopa 12 kuukauden takuu

Seuraa paketteja Asiakaspalvelu Omat sivut
Valittu laite: Vaihda laite täällä

Kiinteä toimitus 4,95€

Nopeat toimitukset

Jopa 12 kuukauden takuu

iPhone 11 Näyttö - Musta

64.48 EUR
99.99 EUR
Varastossa, heti valmis toimitettavaksi
3 asiakkaat on ostanut tuotteen viime tuntien aikana
NONAME iPhone 11 Näyttö - Musta

NONAME

iPhone 11 Näyttö - Musta

64.48 EUR

Kiinteä toimitus 4,95€

Jopa 12 kuukauden takuu

Nopea toimitus postin kanssa

Muista ostaa

Tuotekuvaus
Avaa Sulje

iPhone 11 Näyttö LCD-näytöllä - Musta (Elinikäinen takuu) 

Toivotko uutta iPhone 11 -näyttöä? Korjaa rikkoutunut tai naarmuuntunut iPhone 11 LCD-näyttö nopealla näytön vaihdolla ja palauta matkapuhelin uuteen uskoon. Voit vaihtaa iPhone 11 näytön helposti tällä varaosalla. iPhone 11 -näytln korjaaminen on helpompaa kuin voisi luulla ja voit aina käyttää apunasi netistä löytyvää korjausvideota. Ostamalla varaosat verkosta ja tekemällä korjaukset itse säästät arvokasta aikaa ja rahaa. Vaihtamalla iPhone 11 näytön itse autat myös säästämään ympäristöä. Lue lisää kestävyydestä täältä.

Meillä on kaikkea mitä tarvitaan näytön vaihtamiseen, kuten itseliimautuva teippi iPhone 11 -näytölle sekä työkaluja iPhonen korjaamiseen. Tähän näyttöön kuuluu kaiken lisäksi LCD-näyttö ja lasi iPhone 11:n täydelliseen korjaamiseen.

Vältä kulkemista ympäriinsä säröillä olevan tai rikkoutuneen näytön kanssa, osta varaosasi jo tänään ja astu askel lähemmäs iPhone 11:n palauttamista entiseen loistoonsa.

Tämä iPhone 11 -näyttö on kolmannen osapuolen valmistama ja ylläpitää samaa korkeaa laatua johon olet tottunut. Vaihda iPhonen näyttö laadusta tinkimättä ja säästät samalla rahaa ja aikaa verrattuna siihen, jos menisit korjaamolle.

Osta myös uusi näytönsuoja uudelle iPhone 11 LCD-näytöllesi täältä.

  • Elinikäinen takuu*
  • Jopa 50% pienempi virrankulutus
  • Helppo vaihtaa
  • Säästä rahaa
  • Kolmannen ospuolen valmistama

*Takuu kattaa kosketus- ja näyttötoiminnon, mutta ei kosmeettisia vikoja. Takuu ei ole voimassa ja se ei päde silloin, kun kyseessä on tippumisesta johtuva vaurio, kuluminen, vääränlainen asennus tai jos näyttö on altistunut ulkoisille vaikutuksille.

Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt evästeet. Lue lisää meidän tietosuojakäytäntö.