• Kiinteä toimitus: 4,95 €
Item 1 of 3

OnePlus Nord CE 5G Musta Lompakkokotelo Lila marmor

15,99 €
Varastossa, heti valmis toimitettavaksi
  • Kiinteä toimitus: 4,95 € Kiinteä toimitus: 4,95 €
  • Jopa 12 kuukauden takuu Jopa 12 kuukauden takuu
  • Nopeat toimitukset Nopeat toimitukset

Kuvaus

-

Tutustu uuteen Nord CE 5G lompakkokoteloomme, joka yhdistää tyylin ja toiminnallisuuden. Kotelon etupuoli on koristeltu uniikilla Lila marmor-suunnittelulla, joka ei ole vain esteettisesti miellyttävä vaan myös tarjoaa vankan suojan puhelimellesi. Tämä kotelo on täydellinen Nord CE 5G:lle ja tarjoaa erinomaista suojaa samalla kun se pitää korttisi ja käteisesi järjestyksessä.

Kotelon voi sulkea turvallisesti magneettilukolla, ja sen samettinen sisäpuoli sisältää korttitaskut. Musta takapinta antaa tyylikkään ilmeen, ja puhelimesi pysyy turvallisesti paikoillaan kotelon sisäänrakennetussa kuoressa. Tämä kaksi-yhdessä-ratkaisu yhdistää lompakon ja puhelinkuoren, mikä tekee arvoesineiden järjestämisestä helppoa. Täydellisesti sovitettu Nord CE 5G:lle, erityisesti suunnitellulla kameran aukolla.

Tuotetiedot:

-Erityisesti suunniteltu Nord CE 5G lompakkokoteloksi. Esteettinen ja toiminnallinen: Lila marmor-kuvio yhdistää tyylikkäät värit.
-Kevyt ja ohut päällyste antaa kotelolle räätälöidyn muodon ja miellyttävän tuntuman kädessä.
-Lompakkokotelo tarjoaa lisäsuojaa sekä näytölle että kameralle, on täydellisesti muotoiltu Nord CE 5G:lle, jättäen riittävästi tilaa latausportille ja painikkeille.
-Korkealaatuinen puhelinkotelo, joka on kestävä ja säilyttää muotonsa pitkään.
-Ihanteellinen yhdistelmä lompakkoa ja puhelimen suojaa. Sisätaskut tarjoavat käytännöllistä säilytystilaa luotto- ja käyntikorteille.

Kuvio Marmori

Tiedot

+
Tuotenro: OPNCE-PRINT.009.01-TEKNIK006
product.name
15,99 €

OnePlus Nord CE 5G Musta Lompakkokotelo Lila marmor