• Kiinteä toimitus: 4,95 €
Item 1 of 3

SiGN Nano Apple iPad Pro 9.7 2016 näytönsuoja

13,99 €
Varastossa, heti valmis toimitettavaksi
  • Kiinteä toimitus: 4,95 € Kiinteä toimitus: 4,95 €
  • Jopa 12 kuukauden takuu Jopa 12 kuukauden takuu
  • Nopeat toimitukset Nopeat toimitukset

Kuvaus

-

Tuote sopii seuraaviin mallinumeroihin: A1673 / A1674. Oletko epävarma sopiiko tämä iPadisi? Tarkista A-kirjaimella alkava mallinumero laitteen takaosasta.

SiGN Strong Nano Näytönsuoja Apple iPad Pro 9.7 2016:lle

Erittäin kestävä Nano näytönsuoja SiGN:ltä. Strong Nano näytönsuojamme on valmistettu korkealaatuisesta ja pehmeästä muovikalvosta, joka tarjoaa kattavan ja kestävän suojan koko näytölle.

Näytönsuoja koostuu ainutlaatuisesta materiaalikoostumuksesta, joka suojaa kaikilta arjen pieniltä onnettomuuksilta. Mukana asennustyökalut helppoa ja kuplatonta levitystä varten.

Iskunkestävä ja kattava suoja

Vähemmän huolta naarmuista ja halkeamista. Esineet, kuten veitset, kolikot ja avaimet, vain liukuvat pinnalla jättämättä jälkiä ollenkaan. Näytönsuojan ainutlaatuinen konsistenssi ja rakenne tekevät tällaisista rasituksista helpon yhteensovituksen.

Nano-näytönsuojaimilla on erottuvia ominaisuuksia, jotka kestävät paremmin naarmuja ja iskuja. Näytönsuoja on iskunkestävä ja suojaa tehokkaasti halkeamia vastaan.

Helppo levitys työkaluilla

Näytönsuoja on erittäin helppo kiinnittää kuplattomalla asennuksella. Näytönsuojan mukana tulee asennustyökalu, joka auttaa kiinnittämään näytönsuojan tasaisesti. Työkalu auttaa myös asettamaan suojan turvallisesti paikalleen.

Yhteensopiva sormenjälkien kanssa

Näytönsuoja toimii hyvin sormenjälkitunnistimen kanssa. Tämä tarkoittaa, että sormenjälkilukolla varustetut voivat helposti avata lukituksen tavalliseen tapaan. Näytönsuojalla ei ole vaikutusta kosketusnäytön tai näytön tarkkuuteen.

Tekniset tiedot:

  • Yhteensopiva: Apple iPad Pro 9.7" 2016 (A1673 / A1674)
  • Materiaali: Muovikalvo
  • Paketti sisältää: Näytönsuojan ja asennustyökalut
  • Merkki: Sign
Tuotetyyppi Näytönsuoja
Materiaali Muovi
Merkki SiGN
product.name
13,99 €

SiGN Nano Apple iPad Pro 9.7 2016 näytönsuoja