• Kiinteä toimitus: 4,95 €
Item 1 of 3
(2)

SiGN Strong Nano Motorola Moto E32 Näytönsuoja

9,99 €
Lähetetään varastoltamme 3-5 arkipäivän sisällä
  • Kiinteä toimitus: 4,95 € Kiinteä toimitus: 4,95 €
  • Jopa 12 kuukauden takuu Jopa 12 kuukauden takuu
  • Nopeat toimitukset Nopeat toimitukset

Kuvaus

-

SiGN Strong Nano näytönsuoja Motorola Moto E32

Erittäin kestävä Nano-näytönsuoja kännykällesi SiGN tuotemerkiltä. Meidän Strong Nano näytönsuojus on valmistettu korkealaatuisesta ja pehmeästä muovikalvosta, joka tarjoaa täyden kattavuuden ja kestävän suojan koko näytölle.

Näytönsuoja koostuu ainutlaatuisesta materiaalikoostumuksesta, joka suojaa kaikilta arkielämän pieniltä vahinkoilta. Toimitetaan asennustyökalun kanssa helppoa ja kuplatonta kiinnitystä varten.

Iskunkestävä ja täysin peittävä suoja

Huolehdi vähemmän naarmuista ja halkeamista. Esineet, kuten veitset, kolikot ja avaimet, liukuvat pintaa pitkin jättämättä minkäänlaisia jälkiä. Näytönsuojan ainutlaatuinen koostumus ja rakenne tekevät tällaisista rasituksista helppoa.

Nano näytönsuojalla on erityisiä ominaisuuksia, jotka tarjoavat paremman naarmujen ja iskujen kestävyyden. Näytönsuoja on iskunkestävä ja suojaa tehokkaasti näyttöä särkymiseltä, jos puhelin lentäisi maahan.

Helppo kiinnitys työkalun avulla

Näytönsuoja on erittäin helppo asentaa ilman kuplia. Näytönsuojan mukana tulee kiinnitystyökalu, jonka avulla voit kiinnittää suojan tasaisesti näyttöön. Työkalu auttaa sinua myös kiinnittämään näytönsuojan virheettömästi paikalleen.

Yhteensopiva sormenjälkitunnistuksen kanssa

Näytönsuoja toimii hyvin sormenjälkitunnistimen kanssa. Tämä tarkoittaa, että jos puhelimessasi on sormenjälkilukko, voit avata puhelimen lukituksen helposti tavalliseen tapaan. Näytönsuoja ei vaikuta kosketusnäyttöön eikä näytön tarkkuuteen.

Tekniset tiedot:

  • Sopii laitteeseen: Motorola Moto E32
  • Materiaali: Muovikalvo
  • Pakkauksen sisältö: Näytönsuoja ja asennustyökalu
  • Merkki: SiGN
Tuotetyyppi Näytönsuoja
Materiaali Muovi
Merkki SiGN

Arvostelut

(2) +
O
Ole
2023-05-28
2023-03-27
product.name
9,99 €

SiGN Strong Nano Motorola Moto E32 Näytönsuoja