• Kiinteä toimitus: 4,95 €
Item 1 of 3

SiGN Strong Nano Privcay näytönsuoja Samsung Galaxy Xcover 7:lle

10,99 €
Lähetetään varastoltamme 3-5 arkipäivän sisällä
  • Kiinteä toimitus: 4,95 € Kiinteä toimitus: 4,95 €
  • Jopa 12 kuukauden takuu Jopa 12 kuukauden takuu
  • Nopeat toimitukset Nopeat toimitukset

Kuvaus

-

SiGN Strong Nano Privacy näytönsuoja Samsung Galaxy Xcover 7:lle

Erittäin kestävä Nano Privacy näytönsuoja matkapuhelimeesi SiGN:ltä. Strong Nano näytönsuojamme on valmistettu laadukkaasta ja pehmeästä muovikalvosta, joka tarjoaa kattavan ja kestävän suojan koko näytölle. Tietosuojasuodatin tarkoittaa myös sitä, että näyttöä voidaan lukea vain suoraan eteenpäin, mikä estää ympärilläsi olevia ihmisiä näkemästä, mitä näytölläsi on, kun käytät sitä.

Näytönsuoja koostuu ainutlaatuisesta materiaalikoostumuksesta, joka suojaa kaikilta arjen pieniltä onnettomuuksilta. Mukana asennustyökalu helppoa ja kuplatonta levitystä varten.

Iskunkestävä ja kattava suoja

Vähemmän huolta naarmuista ja halkeamista. Esineet, kuten veitset, kolikot ja avaimet, vain liukuvat pinnalla jättämättä jälkiä ollenkaan. Näytönsuojan ainutlaatuinen rakenne ja rakenne tekevät tällaisista rasituksista helposti yhteensopivia.

Nano-näytönsuojaimilla on erottuvia ominaisuuksia, jotka kestävät paremmin naarmuja ja iskuja. Näytönsuoja on iskunkestävä ja suojaa tehokkaasti näytön halkeilulta, jos matkapuhelimesi putoaa maahan.

Helppo levitys työkaluilla

Näytönsuoja on erittäin helppo kiinnittää kuplattomalla asennuksella. Näytönsuojan mukana tulee asennustyökalu, jonka avulla voit helposti kiinnittää suojan näytölle. Työkalu auttaa myös kiinnittämään kannen paikalleen virheettömästi.

Yhteensopiva sormenjälkien kanssa

Näytönsuoja toimii hyvin sormenjälkitunnistimen kanssa. Tämä tarkoittaa, että sinä, jolla on sormenjälkilukitus matkapuhelimessa, voit helposti avata puhelimen lukituksen tavalliseen tapaan. Näytönsuojalla ei ole vaikutusta kosketusnäytön tai näytön tarkkuuteen.

Tekniset tiedot:

  • Yhteensopiva: Samsung Galaxy Xcover 7

  • Materiaali: Muovikalvo

  • Pakkaus sisältää: Näytönsuojan ja asennustyökalun

  • Merkki: Sign

Sovellusohjeet:

Tuotetyyppi Näytönsuoja
Merkki SiGN
product.name
10,99 €

SiGN Strong Nano Privcay näytönsuoja Samsung Galaxy Xcover 7:lle